Skor & Strumpor

Cinnamon är ett svenskt varumärke. Själva grundtanken med Cinnamon Care & Comfort är att skorna ska ha ett utseende som attraherar dig som konsument, samtidigt som de är så bra för dina fötter att även ortopeder rekommenderar dem. Alla Skor som har tilläggsnamnet Care & Comfort har urtagbara innersuolor. Dessa kan du ta ur och fräscha till eller byta ut mot dina egna personliga inlägg.

De flesta skorna är gjorda på H-läst, dvs en lite bredare passform som passar våra nordiska fötter. Vår utmärkande design gör att skorna känns rymliga, utan att de ser breda ut.
För att en sko ska vara bra för dina fötter ska den vara vridstabil och reglerbar, så att den sitter så bra som möjligt just på Din fot.

Vi använder alltid skinn i både överdelar och foder, för bästa miljö för foten. I delar av vissa produkter tar vi hjälp av stretch-material i syntet, för bästa möjliga elasticitet för de med tex Hallux Valgus (förstorad stortåknöl).

Strumpor
Strumpor utan tåsöm och med lös resår för diabetikern.
Stödstrumpor i olika utföranden för att understödja cirkulationen, motverka åderbråck,  minska på tyngd- och trötthetskänsla efter lång arbetsdag och vid långa flyg- och bilresor.